Regisztráció
HU EN
FőoldalProgramokHOBO

HOBO

2023. augusztus 10.
Tudod, hogy nincs bocsánat

A Déryné Program négy alprogramjával széles körben szólítja meg a magyar színházi élet résztvevőit és karolja fel a kulturális fejlettség növelésében érdekelt térségeket, kistelepüléseket. Elérhetővé teszi a kultúrát és minőségemelést indukál. A Déryné Program olyan hiánypótló kezdeményezés, amely összetett módon kíván támogatást nyújtani a színházi szakma eddig perifériára szorult területeinek.

 

A teljes programot a Déryné Művészeti Nonprofit Kft. működteti Kis Domonkos Márk ügyvezető igazgató vezetésével. A Déryné Program kultúrstartégiai intézménye a Nemzeti Színház.

 

forrás: deryneprogram.hu

 

A program keretében HOBO: tudod, hogy nincs bocsánat című József Attila eestjét láthatják az érdeklődők 2023. augusztus 10-én 18 órakor a Déri Múzeum Dísztermében.

 

Jegyek elővétel online és e jegypénztárakban kaphatók. A belépőjegy ára 200 Ft. Az előadás kedvezményes jegyára a Déryné Program hozzájárulásának köszönhető.

 

Déri Múzeum

Az 1902-ben helytörténeti múzeumként alapított intézmény egyszerre őrzi Debrecen, Hajdú-Bihar megye és az egyetemes művelődéstörténet kulturális emlékeit. Déri Frigyes 1920-ban adományozta rendkívül jelentős gyűjteményét múzeumunknak, amit az elmúlt évtizedekben számos más, jelentős adomány is gazdagított. 

 

Kövess minket:

YouTube
Feliratkozás hírlvélre
Debreceni Irodalom Háza - Minden jog fenntartva © 2020 - 2024
Debrecen, Péterfia u. 28.
Tel.: +36 (52) 322-207
href="mailto:uh!pont!muezumired!kukac!azahmoladori">E-mail: uh!pont!muezumired!kukac!azahmoladori
készítette: WebDeb.hu