Regisztráció
HU EN
FőoldalProgramokKultúrkorty 4.

Kultúrkorty 4.

2023. július 27.
A MODEM és a Déri Múzeum emlékezetes esti programja

A vendégek 18 órakor Debrecen géniuszaival és bajnokaival ismerkednek a Déri Múzeum új állandó helytörténeti kiállításában, a Cívisek világában, majd átsétálnak a MODEM épületébe, ahol keserű Károly Keserü: Körbe-körbe című tárlatának vizuális kalandtúrája várja őket.

 

A különleges séta – ha úgy tetszik – Debrecentől Debrecenig tart, hiszen a várost elkötelezetten szolgáló egykori polgárai után egy a városból elszármazó, majd ide újra hazatérő alkotó munkáit csodálhatják az érkezők.

 

A kiállítások vendégei nemcsak kultúrszomjukat olthatják, hiszen a tárlatlátogatások után minden alkalommal Tokaj-Hegyalja szépséges nedűit is megkóstolhatják és híres borászok segítségével ízélménnyé is válik a múzeumi találkozó.
 

Július 27 – Dávid Rémusz tulajdonos-borász (Budaházy – Fekete Kúria Borászat), Korompai Balázs történész (Déri Múzeum), Kovács Edward kurátorasszisztens (MODEM)

 

Jegyár: 6.990 Ft, amely tartalmazza a Cívisek világa és a keserű Károly Keserü: Körbe-körbe című kiállítások tárlatvezetéseit, valamint egy borkóstolót.

 

A Kultúrkorty páratlan programjaira online vásárolhatnak jegyet az érdeklődők a modemart.jegy.hu oldalon, illetve személyesen a MODEM jegypénztárában.

 

Déri Múzeum

Az 1902-ben helytörténeti múzeumként alapított intézmény egyszerre őrzi Debrecen, Hajdú-Bihar megye és az egyetemes művelődéstörténet kulturális emlékeit. Déri Frigyes 1920-ban adományozta rendkívül jelentős gyűjteményét múzeumunknak, amit az elmúlt évtizedekben számos más, jelentős adomány is gazdagított. 

 

Kövess minket:

YouTube
Feliratkozás hírlvélre
Debreceni Irodalom Háza - Minden jog fenntartva © 2020 - 2024
Debrecen, Péterfia u. 28.
Tel.: +36 (52) 322-207
href="mailto:uh!pont!muezumired!kukac!azahmoladori">E-mail: uh!pont!muezumired!kukac!azahmoladori
készítette: WebDeb.hu