Regisztráció
HU EN
FőoldalHírekKözlemény - Koronavírus

Közlemény - Koronavírus

Közlemény - Koronavírus
Kedves Látogatóink! A Déri Múzeum és tagintézményei, a Medgyessy Ferenc Emlékkiállítás valamint a Debreceni Irodalom Háza a járványügyi helyzetre való tekintettel zárva tartanak mindaddig, amíg a kulturális intézményekre vonatkozó szigorításokat Magyarország kormánya fel nem oldja.

Tisztelt Látogatók! 

 

A Déri Múzeum és tagintézményei, a Medgyessy Ferenc Emlékkiállítás valamint a Debreceni Irodalom Háza a járványügyi helyzetre való tekintettel zárva tartanak mindaddig, amíg a kulturális intézményekre vonatkozó szigorításokat Magyarország kormánya fel nem oldja. Ez idő alatt ugyancsak zárva lesznek a kapuk a kutatómunkát folytatók, illetve a könyvtárat használni kívánók előtt is.  A kiállítások újra nyitásáról időben értesítjük a közönséget. 

 

A múzeumi munka azonban a zárt ajtók mögött sem áll le. A következő hetekben rendszeresen frissülnek a közönség számára is izgalmas oldalak, a programok nagy része átkerül az online térbe. 

 

Minden kedves látogatónkat arra buzdítunk, hogy látogassa múzeumunk honlapját, tájékozódjon közösségi oldalainkon és merüljön el a folyamatosan bővülő digitális tartalmakban! 

 

 

 

Álmodó magyarok – Történetek Debrecen irodalmából

 

A Déri Múzeum állandó irodalmi kiállítása nem Debrecen irodalomtörténetét mutatja be, hanem néhány, jellegzetes és máig ható csomópontot emel ki. Egyrészt azért mert ötszáz év történetét nem tudjuk tárgyak segítségével bemutatni – a kéziratokról, dokumentumokról és ábrázolásokról készült másolatok nem adnának többet egy könyvnél –, másrészt az ilyen hosszú időszak alatt fölhalmozódó információkat, adatokat a közönség nem tudná befogadni. Tovább

2020. április 1.

Kövess minket:

YouTube
Feliratkozás hírlvélre
Debreceni Irodalom Háza - Minden jog fenntartva © 2020 - 2024
Debrecen, Péterfia u. 28.
Tel.: +36 (52) 322-207
href="mailto:uh!pont!muezumired!kukac!azahmoladori">E-mail: uh!pont!muezumired!kukac!azahmoladori
készítette: WebDeb.hu